Αλεύρι χωρίς γλουτένη

3 ποτήρια αλεύρι χωρίς γλουτένη ισοδυναμούν με τα πιο κάτω:gluten-free-bread-flour-blend

  • 1 φλιτζάνι αλεύρι άσπρου ρυζιού
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι μαύρου ρυζιού
  • 1/2 φλιτζάνι άμυλο πατάτας (Potato Starch)
  • 1/2 φλιτζάνι σκόνη αραρούτι (arrowroot)
  • 3 κουταλάκια  κόμμι ξανθάνης (xantham gum)
  • 1 κουταλάκι αλάτι

Η συνταγή πάρθηκε από εδώ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα αλεύρια, ακολουθώντας τον οδηγό εδώ.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s