Λαζάνια με Σπανάχι

Αυτή την μακαρονάδα την έκανα σήμερα με ότι βρήκα στο σπίτι και έγινε νοστιμότατη!

Υλικά (1 άτομο)

  • 3-4 πλάκες λαζάνια
  • 1 δέσμη σπανάκι
  • 1 μικρό ξηρό κρεμμυδάκι, κομμένο φέτες
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο φέτες
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στα τρία
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σπάζουμε τις πλάκες σε κομματάκια και τις τοποθετούμε σε ζεματιστό νερό στο οποίο έχουμε προσθέσει και μισό ποτήρι άσπρο κρασί. Αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να γίνουν αλ τέντε.
Ξεπλένουμε το σπανάκι καλά και το κόβουμε σε σχετικά μεγάλα κομμάτια. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο με τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διάφανα. Σβήνουμε με το υπόλοιπο μισό ποτήρι κρασί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε  και ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό. Σβήνουμε τη φωτιά.

Όταν τα λαζάνια είναι έτοιμα, στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε στη κατσαρόλα με το σπανάκι, προσθέτοντας και λίγο από το ζουμί τους.

Σερβίρουμε προσθέτοντας παρμεζάνα τριμμένη και φρέσκο μαύρο πιπέρι.

Καλή όρεξη

 Πηγή

Δικής μου εμπνεύσεως :Ρ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s